foto epoxy

Resultaten voor foto epoxy

Foto achter plexiglas C Print achter plexiglas Starfoto.
ECHTE lambda foto afdruk tussen dibond en ontspiegeld plexiglas. ECHTE Lambda foto afdruk op dibond met epoxy overgoten liquid gloss. De geprinte versie van de StarSec, ookwel diasec genoemd, wordt op een hele hoge resolutie geprint met hoogwaardige inkten en een witte inkt deklaag.
epoxy tafel
Epoxy foto foto videoproducties van der Kloet.
Uw foto nog exclusiever presenteren, dat kan. Nu kunnen wij uw foto gieten in epoxyhars. Epoxy geeft een vergrotend effect, wat er voor zorgt dat kleuren en details nog beter worden geaccentueerd en daardoor nog mooier tot zijn recht komt.
tafelblad epoxy
Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas Liquid Gloss.
Home Liquid Gloss Epoxy Hars Foto Foto achter plexiglas. Wat is Liquid Gloss anders dan plexiglas foto en acryl foto. Door de dikke kristalheldere vloeibare glanslaag / liquid gloss met de hand over je foto te gieten ontstaat een heel mooi diepte effect.
GU10
Opplakken Fotolab Kiekie.
De foto kan beschermd worden met een folie. Met plexiglas, zowel mat als glanzend, krijgt de foto meer diepte. Ook behoort het gieten van liquid gloss epoxy tot de mogelijkheid. Wil je jouw fotos liever bezorgd hebben? In veel gevallen kan dat gratis en wij rijden door heel Nederland.
douchecabine
Liquid Gloss fotopanelen Epoxy Hars Foto voordelig online bestellen Liquid Gloss.
0 products product 000, empty. Uw winkelmand is leeg. Verzendkosten 000, Totaal 000., Home Liquid Gloss fotopanelen Epoxy Hars Foto voordelig online bestellen. UPLOAD FOTO 2. KIES FORMAAT UITSNEDE 3. BESTEL IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN JE ICED IMAGE. UPLOAD FOTO 2.
boomstamtafel epoxy
Epoxyhars op fotoFoto, op dibond met harslaag, Foto op dibond met harslaagliquid, glass.
Op een ambachtelijke manier kunt u uw foto voorzien van een twee componenten hars die voor een glasharde en glasheldere uitstraling zorgt. De harslaag zorgt voor extra diepte en contrast in de foto. De samenstelling en het handmatige giet en productieproces geven een nieuwe dimensie aan de foto.
Uw foto's' veredelen tot een strak, glossy en briljant kunstwerk De Gietfabriek.
Baby foto, baby foto's, de mooiste baby foto's' in plexiglas, plexiglas voor al uw foto's, baby foto in epoxy, dierbare herinnering achter plexiglas, herinnering ingieten in epoxy, briljant idee, briljante ideeen, foto's' inlijsten, foto in mooie lijst, mooi inlijsten van foto's, mooi inlijsten in epoxy, mooi inlijsten in plexiglasfoto's, inlijsten, aparte geschenken, bijzonder cadeau, bijzondere geschenkenSuper, gloss, glashelder, foto in glas inlijsten, foto achter glas, mooier dan glas.

Pour acceder a certains contenus de ce site web et en profiter au maximum, vous devez activer JavaScript y cookies. Pour de plus amples informations veuillez vous reporter a la section aqui ou cliquez sur le bouton au dessous a continuer.
Epoxy Photo De mooist manier om je foto's' te presenteren!
Enkele werken werden afgewerkt met Epoxy, waardoor het geheel een natuurlijk kleurrijk kijkfestijn is geworden. Epoxy op perspex. Foto geplakt op perspex met passe-partout, overgoten met Epoxy. Doordat de foto eerst op perspex is geplakt met rondom een perspex passe-partout ontstaat er een transparant kader om de foto heen.
VANOUDS.
We laten ons inspireren door de natuurlijke vorm van de boom en als de tafel helemaal is bewerkt, gieten we hierover meerdere lagen epoxy hars. Vervolgens worden de bladen met de hand fijn geschuurd, gepolijst, gespoten en uiteindelijk weer gepolijst.
Prijslijst foto achter epoxy.
Indien een foto in een vochtige ruimte komt te hangen, is het raadzaam de foto te voorzien van een laag epoxy in plaats van acryl. De foto wordt geplakt op een plaat dibond en voorzien van een laag epoxy. Epoxy is een vloeibare glasglans die als het ware om de foto smelt.

Contacteer ons